Minä tykkään juoda kaljaa. En ole siiderinaisia ollenkaan, minulle maistuu stoutti ja portteri, laageri sekä ale. Siinä ovat kaikki oluttyypit, jotka tunnistan, siis tunnistan jos tunnistan. Joka tapauksessa tämän päivän blogausaiheeni koskee pienpanimoita ja sitä, kuinka matkustellessa ulkomailla on tullut huomanneeksi, että pienpanimot voivat erittäin hyvin.

Ihmiset haluavat rakkaudella tehtyä olutta, eivätkä aina sitä samaa. Varsinkin Yhdysvalloissa ne ovat arvossaan. Suomessakin on paljon tavaraa saatavilla, mutta myynti laahaa kuitenkin perässä. Tartutaan siihen perus-Lappariin, koska se on halpaa ja siihen on totuttu. Tai Koffiin tai Karhuun tai Karjalaan, jotka kaikki neljä maistuvat ihan samalta. Ei sillä ettäkö niissä mitään vikaa olisi, mutta oletteko kokeilleet vaikkapa Andorralaisten pienpanimoiden oluita? En minäkään, mutta haluaisin toki maistaa, ja niin pitäisi teidänkin haluta, jos nyt ylipäänsä oletetaan, että Andorrassa on pienpanimoita. Ja googlellahan se tietysti selviää, jos sen haluatte tietää.

No eipä tässä muuta tällä erää. Tämä flikka sihauttaa nyt korkin auki ja kaataa lasin täyteen irlantilaista pienpanimo-olutta. En kerro merkkiä, jotta tästä ei tulisi sellaista tuotesijoittelublogia, joita on maailmassa jo ihan liikaa. Aaah, ensipuraisu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *