Voi voi, millaista roskaa sitä tulikaan telkkarista katsottua täällä kotona. Tämä oli tällainen sarja nimeltään kuin Ruotsin miljonääriäidit. Tässä on tällaisia vanhoja blondeja, jotka ovat menneet rikkaisiin naimisiin ja nyt sitten elävät rikkaan elämää. Ja siitä sitten tehdään sarja, jolla on jo monta kautta takana. Voi elämä tätä elämää.

Ja nyt oli jossain aavikolla tämä Siv, joka näyttää joltain 60-vuotiaalta vaikka pitäisi olla nelikymppinen. Aavikolla siis alasti. Valokuvattavana ja meinasi aivan seota, kun kuvauksiin tuli mukaan salskea nuori miesmalli James. Siinähän sitä oli sitten sisältöä sarjalle, miljonääriäiti aavikolla ilkosillaan ja seurassa parikymppinen lihaskimppu tukka hulmuten. Sellaista on nykypäivän tv-viihde. Toisaalta täytyy nyt kyllä tunnustaa, että en katsonut koko episodia, joten en kai joidenkin mielestä voi sitten arvostellakaan.

Katsoin vain mainoksen, mutta pari minuuttia riitti. Nyt laatua ruutuun, niin kuin olisi jo. Laadusta puheen ollen, Kauniit ja Rohkeat onkin juuri alkamassa. Nähdään taas pian seuraavan blogin merkeissä, heippa hei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *